In dit artikel vind u 18 manieren om makkelijk en direct geld te besparen!
Goedkope hulp · 2017/10/01
Professionele CV laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat bij ons voor slechts €20 een professioneel CV maken.
In deze blog laat ik je de 10 goedkoopste kledingmerken en de 10 goedkoopste schoenenmerken zien.
Als je een auto hebt brengt dat veel kosten met zich mee. Verzekering, wegenbelasting, brandstof, reparaties, APK enz. Hoe zorg je er nou voor dat deze kosten zo beperkt mogelijk blijven. In deze blog vertel ik je hoe je geld kunt besparen op je autokosten!
Je kunt heel erg je best gaan doen om in de normale winkels of in de online winkels goedkope spullen te vinden maar in plaats daar van kun je ook gewoon naar de kringloop gaan. In de kringloop is de prijs vaak twee keer zo laag als in de gewone winkel. Maar, hoe komen de spullen in de kringloop dan zo goedkoop? Welke goedkope spullen kan ik allemaal bij de kringloop halen? Kan ik onderhandelen in de kringloop? In deze blog geef ik je antwoord op al deze vragen.
Sinds een paar jaar is het online shoppen heel populair geworden, hier hebben vele fysieke winkels onder geleden. Want waarom zou je helemaal naar het winkelcentrum toe gaan als je vanuit je bent ook gewoon lekker kunt shoppen? Wat is eigenlijk verstandiger, wat is makkelijker en wat is goedkoper, online shoppen of in een winkelcentrum?
In dit blog artikel vertel ik je de belangrijkste tips en manieren: geld besparen op eten. 2017
Wat is de goedkoopste supermarkt van Nederland? Dat zoeken wij voor je uit, over elke van deze supermarkten vertellen we iets: Aldi, Lidl, Plus, Dirk, Hoogvliet, Albert Heijn en Jumbo.
2017/07/15
Wil jij geld (bij)verdienen? Lees dan dit artikel! 9 serieuze en goede manieren om legaal geld te verdienen.
Dure merken en exclusieve hoodies zijn tegenwoordig echt een ding. Denk maar aan de hippe kleding van BALR. en bijvoorbeeld die dure Kenzo designer sweaters. Soms is dat allemaal niet nodig en zoek je gewoon goedkope hoodies om thuis in te chillen. Speciaal voor die momenten dat je een warme, mooie, maar toch goedkope hoodie nodig hebt, hebben we hier een online wegwijzer voor je gemaakt!

Meer weergeven