· 

Waar vind je de meest goedkope hoodies online?

Waar vind je de meest goedkope hoodies online?

Dure merken en exclusieve hoodies zijn tegenwoordig echt een ding. Denk maar aan de hippe kleding van BALLR. en bijvoorbeeld die dure Kenzo designer sweaters. Soms is dat allemaal niet nodig en zoek je gewoon goedkope hoodies om thuis in te chillen. Speciaal voor die momenten dat je een warme, mooie, maar toch goedkope hoodie nodig hebt, hebben we hier een online wegwijzer voor je gemaakt!

image

Typ “goedkope hoodies” in Google en je vindt...

Google never lies. Als je “goedkope hoodies” in Google intypt, vindt je de webshop 101hoodies.nl als eerst. Het is maar net wat je onder goedkoop verstaat, maar voor kinderen bestel je al een hoodie sweater vanaf €10,66! Voor volwassenen bestel je er eentje vanaf zo’n €14,-. 

Het maakt overigens wel uit of je een hoodie met of zonder ritssluiting wil hebben. Hoodies met een rits zijn namelijk beduidend duurder. Reken sowieso maar op een extra euro of 5 en bij duurdere modellen gaan je al snel richting de €30,-.

Voor de echt goedkope hoodies zoek je naar een aanbieding of een sale!

Ga je niet akkoord met bovenstaande prijzen en wil je iedere euro besparen die je kunt? Uiteraard kom je dan niet bij hoodies van hoge kwaliteit. Dan ga je specifiek op zoek naar een goedkope hoodie sale voor dames en heren! Een merk als Fruit of the Loom zie je hier vaak langskomen, omdat zij een budget variant hebben met een laag grammage. Als je dan ook nog eens een witte hoodie uitkiest in een reguliere maat als S, M of L, ben je beslist het goedkoopst uit.

image

Kortom, voor 10 tot 15 euro heb je al een goedkope hoodie online besteld. Reken daar nog eens verzendkosten overheen en je hebt je sweater voor 15 tot 20 euro in huis. Binnen enkele dagen lig je al op de bank naar je nieuwe favoriete Netflix serie te kijken. Zo zie je maar weer: het leven in de 21e eeuw hoeft helemaal niet duur te zijn.

Deze blog komt van: https://truibedrukken.tumblr.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0