· 

Gastbloggen, hoe? waar? waarom?

Gastbloggen

 

Wat is gastbloggen?

De naam zegt het zelf al. Gastbloggen is eigenlijk niks anders dan een blog schrijven en die op een andere website plaatsen, een website die niet van jou is, waarom je het zou doen en nog veel meer vertel ik je hieronder.

 

Waarom gastbloggen?

Gastbloggen kun je om verschillende redenen doen, maar de voornaamste reden waarom mensen het doen, is om verkeer, bezoekers, naar hun website of blog te krijgen. Ze schrijven dan een blog waarin ze reclame maken voor hun website of blog of zetten eronder dat ze een website of blog hebben waardoor mensen op die blog of website gaan kijken, dit ligt natuurlijk aan de kwaliteit van de blog.                                         

Je kunt ook geld verdienen met gastbloggen, maar dan moet je er wel heel goed zijn. De blog moet lang zijn en van hoge kwaliteit zijn, hij moet goed vindbaar zijn in Google zodat degene van wie de blog of website is er verkeer naar krijgt door die blog. Daarom betaalt hij of zij ervoor. Mensen die bijvoorbeeld een blog voor je kunnen schrijven zijn Freelancers, nou zijn deze hier waarschijnlijk niet heel erg in geprofessionaliseerd en het kost dus ook niet veel geld. Althans, het kost minder geld dan als je een echte professionele blog wil. Dan moet je bij iemand zijn die veel van SEO af weet e dat bedrag kan dan oplopen tot honderden euro’s, voor één blog ja!

 

Gastbloggen op deze website of een gastblog aanvragen.

Wil jij een gastblog plaatsen op deze website met een link naar je website of blog? Dat kan en bij ons is het plaatsen van een gastblog helemaal gratis. Dan kun je ons benaderen via het kopje contact.

Wil jij zelf niet bloggen, is je inspiratie op of heb je gewoon even een blog nodig? Dit kunnen wij ook voor je doen. Je kunt iemand anders een blog voor je laten schrijven, in dit geval ons. Wij doen dit graag voor je. Ook hiervoor kun je ons benaderen via het kopje contact!

 

 Misschien ook interessant:

 

Onze andere blogs

 

Heel goedkoop adverteren/reclame maken/je product of dienst aanbieden

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0